Úvodní strana / Informace / Seminář - Přidávání hodnoty potravinářským výrobkům prostřednictvím zpracování ekologické produkce

Seminář - Přidávání hodnoty potravinářským výrobkům prostřednictvím zpracování ekologické produkce


Obsahová náplň - témata školení (každé školení vždy obsahuje všech pět oblastí):

  1. Evropské a národní systémy zpracování bio-produkce - koncept, právní ochrana, žádost, registrace.
  2. Privátní programy jakosti - koncepty v rámci EU, právní souvislosti, budování systému.
  3. Využití systémů kvality při tvorbě projektů přidávání hodnoty zemědělským a potravinářským produktům a budování konkurenční výhody.
  4. Legislativní požadavky EZO EU vs. potravinářská legislativa a jejich praktické aspekty pro PPP.
  5. Hlavní trendy vývoje potravinářského trhu v ČR a EU, mj. v kontextu dopadu budoucího systému přímých plateb (platební nároky) a společných organizací trhu (SOT pro dílčí komodity) EU a zavádění inovací, nových technologických postupů a znalostí v oboru. Očekávané změny PRV a I. pilíře SZP v programovacím období 2007-2013 vs. 2014-2020.

Místa a termíny konání (čas vždy od 8:00 do 17:00):

  • Jihlava, Hotel Gustav Mahler, Křížová 4, 586 01 - pondělí 3.2.2014
  • České Budějovice, Hotel Budweis, Mlýnská 6, 370 01 - úterý 4.2.2014
  • Pardubice, Hotel EURO, Jiráskova 2781, 530 02 - středa 5.2.2014
  • Ústí nad Labem, INTERHOTEL BOHEMIA, Mírové náměstí 2442/6, 400 01 - čtvrtek 6.2.2014
  • Jičín, Hotel Jičín, s.r.o., Havlíčkova 21, 506 01 - pátek 7.2.2014
  • Brno, Hotel Voroněž 2, Křížkovského 49, 603 73 - pondělí 10.2.2014
  • Zlín, Interhotel Moskva, Náměstí práce 2512, 762 70 - úterý 11.2.2014
  • Praha, Hotel Olšanka, s.r.o., Táboritská 1000, 130 00 - středa 12.2.2014
  • Plzeň, hotel Purkmistr, Selská náves 2, 326 00 - čtvrtek 13.2.2014
  • Praha, ČZU, Kamýcká 129, Praha 6 Suchdol, 165 21 - pátek 14.2.2014

Seminář je zcela zdarma a včetně občerstvení, bez omezení počtu účastníků od jednoho subjektu.

Bližší informace o místech konání naleznete v přiložené pozvánce, kde najdete i seznam témat jednotlivých přednášek, včetně představení všech přednášejících.

Bureau Veritas nabízí kontrolu a certifikaci produktů ekologického zemědělství. K této činnosti jsme pověřeni Ministerstvem zemědělství ČR podle § 29 zákona č. 242/2000 Sb., o ekologickém zemědělství a akreditováni Českým institutem pro akreditaci (ČIA) podle normy ČSN EN 45011.

Našimi klienty tak mohou být všichni ekologičtí zemědělci, ekologičtí včelaři, výrobci biopotravin, obchodníci s biopotravinami, producenti a zpracovatelé osiv a krmiv apod., kteří se chtějí registrovat na Ministerstvu zemědělství jako osoby podnikající v ekologickém zemědělství a chtějí své produkty označovat jako produkty ekologického zemědělství v souladu s platnými legislativními předpisy (zákon č. 242/2000 Sb. o ekologickém zemědělství a nařízení Rady (ES) 834/2007 o ekologické produkci).

Více:
Manažer divize AGRI - Ing. Iva Vrkočová
+420 210 088 247
iva.vrkocova@cz.bureauveritas.com


Přílohy:

 

Kontaktní informace

BUREAU VERITAS
CERTIFICATION CZ, s.r.o.

Divize CERTIFIKACE
Olbrachtova 1, Praha 4, 140 02


+420 210 088 267 +420 605 295 601


info@bureauveritas.cz

 
 


Další kontakty

Napsat nám můžete i prostřednictvím kontaktního formuláře.

Kontaktní formulář